ГЕРБ не само не купува гласове, а една стотинка не сме

...
ГЕРБ не само не купува гласове, а една стотинка не сме
Коментари Харесай

Рашков е параван за купуването на гласове от другите партии

ГЕРБ не единствено не купува гласове, а една стотинка не сме дали повече за предизборна акция. В момента Бойко Рашков прекалява с болшевишките си способи. Повтаря се 9-ти септември. Така се работи в Путинова Русия. Симпатизанти на една партия биват заплашвани, задържани и пускани без никакви доказателства и без обвинявания. Това ли са хората, които постановат правда?

Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов пред БТВ.

„ Рашков служи за заслон на другите партии, които купуват гласове. Министерство на вътрешните работи нарушава закона. Изборите към този момент са опорочени “, акцентира той.

„ В неделя ние ще излезем спечелили. Нашите хора са мобилизирани. В неделя ще следим за изборни нарушавания. Искаме да се броят и да се съпоставят отрязъците с протоколите, с цел да сме сигурни, че вотът на българите е отразен вярно. Ако всичко е наред, ще признаем вота за законен “, акцентира зам.-председателят на ГЕРБ.

„ Не можеш по болшевишки да опорочаваш изборите. Нарушават се законите “, възмущава се Митов от дейностите на вътрешния министър.

„ Не знам да има пазаруване на гласове в интерес на ГЕРБ. По време на ГЕРБ са осъждани хора за пазаруване на гласове, само че по разпоредбите “, увери той.

„ ГЕРБ е дясната партия в България. Няма да поносим това, което се случва сега. Нищо не оправдава дейностите на сатрапа Бойко Рашков “, сподели Даниел Митов.

„ Несериозно е отношението към правосъдната промяна, в случай че се питаме дали би трябвало да бъде отхвърлен който и да било. Аз съм бил жертва на правосъдната система. Тя би трябвало да се реформира. Правосъдната промяна би трябвало да се организира в целокупност. В момента университетите бълват адвокати. Прокурори и следователи би трябвало да работят дружно. Върху прокуратурата би трябвало да има явен механизъм за надзор и в съда би трябвало да има промяна “, счита Митов.

Ако сме зряла народна власт, би трябвало да седнем и да стигнем до консенсус по значимите въпроси, добави той.

По думите му 45-то Народно събрание е бил зоопарк. „ В него избрани политически партии го използваха за платформа, през която се прокараха избрани ползи. В естествените страни служебното държавно управление има главната задача да приготви изборите “, сподели Даниел Митов.

От служебният кабинет сега излизат министри с крещяща непросветеност, които изнасят погрешни данни, твърди още той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР